Profesjonalny makijaż permanentny

Polecamy lekarzy, zdrowe przepisy, najlepsze diety pudełkowe, witaminy. Podpowiadamy, jak zadbać o zdrowie.
Awatar użytkownika
henreyka21

Profesjonalny makijaż permanentny

Post autor: henreyka21 »

Profesjonalny makijaż permanentny warszawahttps://www.permanentny.com/makijaz-per ... y-warszawa Newlooks. Makijaż permanentny cena, zabiegi. Urządzenia i barwniki do makijażu permanentnego. Makijaż permanentny oczu brwi i ust. Kursy i szkolenia makijaż permanentny.
Awatar użytkownika
ilonaryc

Re: Profesjonalny makijaż permanentny

Post autor: ilonaryc »

ja też jestem wielką fanką makijażu trwałego :) Znaleźć dobrą linergistkę wcale nie jest tak łatwo ale ja z czystym sumieniem mogę polecić Dominikę z salonu Jest Pięknie w Warszawie. Robiła mi brwi ( metodą ombre) i kreski na górnych powiekach. Efekt końcowy - WOW!
Awatar użytkownika
dzessi

Post autor: dzessi »

ilonaryc ja też jestem zadowoloną klientką Dominiki z Jest Pięknie. Nie wiem czy wiesz, ale to absolwentka ASP, osoba z wielkim wyczuciem, doświadczeniem i talentem, o czym sama się zresztą przekonałaś :) brwi robi po prostu po mistrzowsku!
Awatar użytkownika
Kinga

Post autor: Kinga »

Zastanawiałam się nad makijażem permanentnym, ale wybrałam się wcześniej do J'adore Instytut Warszawa na laminowanie brwi wraz z nitkowaniem http://www.jadoreinstytut.com/warszawa i moje brwi naprawdę nabrały charakteru, świetny efekt.
funnyś

Post autor: funnyś »

W sumie nie ma to jak takie porządne szkolenie, na którym wyjaśnią na przykład, co to takiego te pasta do brwi i inne takie. Moim zdaniem dobrze jest coś takiego wiedzieć, co można się nieźle zdziwić. Ja wiem, jak to działa, niestety. :D :D :D :D . Można próbować, ale wiedza to wiedza.
ODPOWIEDZ