która apteka według was jest najtańsza? gdzie najczęściej kupujecie leki? zastanawiam się szczególnie nad aptekami stacjonarnymi i będę wdzięczna za wszelkie polecenia
Na pewno masz gdzieś w okolicy aptekę DOZ, prawda? Ja Ci powiem, że sprawdzałam w kilku miejscach i zdecydowanie DOZ wypada najtaniej. Zerknij sobie, ja sporo oszczędzam kupując u nich.
W sumie to mogę tylko potwierdzić Ja też regularnie kupuję w dozie i nie zauważyłam u nich żadnych podwyżek ostatnio. Wydaje mi się, że mają najlepsze ceny ze wszystkich aptek w mojej okolicy
Ja kupuję w dozie od dawna, nie zauważyłam żadnych większych podwyżek cen u nich. Przy wiekszych zakupach na pewno bym to odczuła. Bo czasami jak porównuję ceny pomiędzy aptekami to aż oczy przecieram ze zdumienia jak bardzo mogą się one róznić
Nie wiem, ale ja tam słyszałam, że dobre ceny ma również super pharm apteka w Homepark Twargówek - może zatem warto przyjrzeć się ich ofertom. Najważniejsze jest to, że tam mają faktycznie sprawdzone produkty, które są dobre jakościowo i w pełni bezpieczne.
Jakie apteki najczęściej wybieracie? Ja myślę, że spore znaczenie ma wybór tej, która ma dobre i niskie ceny. Jeśli możecie coś polecić, to chętnie zerknę.
Myślę, że jest wiele aptek, które posiadają dobre ceny online, więc trzeba sobie porównać, bo okazuje się, że sporo można zaoszczędzić na takich zakupach.
Według moich obserwacji ( i jak widać nie tylko moich) doz ma zdecydowanie najniższe ceny, dlatego póki co będę się trzymać tej apteki. Czasami dziwię się skąd takie różnice w cenach pomiędzy aptekami, na pewno nie warto przepłacać.
Uważam, że najtaniej leki i suplementy można kupić stacjonarnie w aptekach sieci DOZ. U nich ceny już od jakiegoś czasu stoją w miejscu i nie rosną. To super patrząc na to, że wszystko drożeje.
Faktycznie w DOZie ceny zostały po staremu, kupuję u nich cały czas i nie zauważyłam podwyżek na swoich lekach, rodzice też kupują i są zadowoleni, nie ma co przepłacać.
Macie w swojej okolicy aptekę, w której są takie dobre ceny? Myślę, że dla wielu osób może to być istotna kwestia, dlatego zwróćcie uwagę na miejsca u Was w mieście.
w okolicy mam 3 apteki, w każdej zdarzyło mi się chociaż raz kupić, lubię DOZ bo mają fajne ceny, nawet w czasie szalejącej inflacji ceny się utrzymały, wybór produktów też mają spory
Z tego co zauważyłam to w doz jest najtaniej, a często porównuję ceny w aptekach. Niestety wszędzie naokoło już podwyżki robią, a w doz te ceny jeszcze są rozsądne i tam kupuję.
Też ostatnio zrobiłam małe rozeznanie i w DOZie jest zdecydowanie najtaniej, kupuję u nich moje leki na receptę więc wracam do nich regularnie- kupuję stacjonarnie.
Ja też zauważyłam, że w doz mają najniższe ceny, dlatego trzymam się tej apteki. Kupuję tam i leki i suplementy, apteki są dobrze zaopatrzone i zawsze dostanę to, czego potrzebuję.
Kupujecie w DOZ stacjonarnie tak? Ciekawe czy to w każdym mieście mają takie dobre ceny na leki, czy to zależy od miasta? Chyba muszę pójść sprawdzić do swojego pobliskiego.
Tak, ja kupuję w dozie stacjonarnie. Aptekę mam praktycznie pod samym nosem, a na dodatek mają tam najlepsze ceny w okolicy i sporą dostępność produktów, a jak czegoś brakuje to zawsze znajdzie się zamiennik
Ja też jeżeli mam polecić jakąś aptekę to będzie to doz, często porównuję apteki i tam mają zdecydowanie najtaniej. Jeżeli komuś zależy, żeby trochę zaoszczędzić to polecam się tam wybrać.
Cały czas z najlepszymi cenami trzyma się apteka DOZ, mają super ceny, na leki-nawet te na receptę ale też na suplementy, dlatego warto do nich zaglądać, nie ma co przepłacać.
W DOZie cały czas ceny utrzymują się jak dawniej, warto u nich kupować leki na receptę, ale też suplementy, już nawet nie zaglądam do innych miejsc, w DOZ uzupełnię całą apteczkę.
Ja biorę leki na stałe, na receptę, ale też suplementy. Wszystko kupuję w dozie, mają obecnie najlepsze ceny. Zresztą z dostępnością nigdy też nie miałam u nich problemów.
Zgadzam się, DOZ ma aktualnie najniższe ceny zarówno jeśli chodzi o leki czy suplementy. Porównuję często różne apteki, ale taniej niż w DOZ nie znalazłam.
Dokładnie w DOZie cały czas się ceny utrzymują na dobrym poziomie, lubię do nich wracać przez te dobre ceny i też zawsze mają dostępne wszystko to czego potrzebuję.
Najtańsza jest teraz właśnie chyba dbam o zdrowie, porównałam ostatnio kilka miejsc i zostałam przy DOZie, super ceny i zawsze mają wszystko czego potrzebuję.
A wiecie jak jest z lekami na receptę? Czy one też są w dobrych cenach w aptekach DOZ? Muszę kupić nowe leki i szukam miejsca gdzie będą najtańsze żeby nie przepłacić.
To mnie przykładowo zainteresowało teraz sporo produktów w aptece lek24.pl - ponieważ mają sprawdzonych producentów i też mają niezłe na nie ceny. Myślę, że zakupię tam krople do oczu dla dzieci, ponieważ przydadzą się podczas pielęgnacji, ale jak i do ochrony oczu.
Ok, macie jakieś problemy zdrowotne i zastanawiacie się, jak sobie pomóc? To ja Wam powiem, że tutaj https://kredytyrzeszow.com/recepta-onli ... dpowiedzi/ macie inflormacje odnośnie e-recept, dodatkowo kilka szczegółów i zapytań. Myślę, że wiele Wam to uprości i będziecie pewni, że warto z nich skorzystać.
Najtańsza w moim mieście jest apteka DOZ, kupuję u nich regularnie, w DOZie nie widać podwyżek, wykupuję leki na receptę regularnie i ceny jak dawniej.
U mnie DOZ też cały czas trzyma niskie ceny, kupuję u nich co najmniej raz w miesiącu i faktycznie nie było podwyżek w porównaniu z innymi miejscami....
Nie wiem czy wiecie ale w DOZie można teraz kupić bez problemu ozempik. Dużo osób poszukuje bo jest problem z dostępnością. Mi udało się kupić w DOZ więc zajrzyjcie tam.
Dobrze, że o tym wspominasz, bo ja się ostatnio mocno naszukałam. Nigdzie nie mieli ozempicu, a mnie to coraz bardziej stresuje, bo nie chcę przerywać leczenia. Do DOZ na pewno się wybiorę.
Właśnie był czas, że ciężko było dostać a ostatnio właśnie w DOZie mi się udało, Pani też wspomniała, że nie mają problemów z dostępnością, więc będę wracać do nich.