Witam serdecznie łuszczyków i osoby zainteresowane właśnie tym tematem,
Czy jeśli dostałam teraz przepisane przez lekarza dermatologa sterydowe maści na skórę i jest znacząca poprawa to pozbędę się już problemu na stałe? Mam diagnozę łuszczycy od jakiegoś czasu. Nie wiem skąd się to u mnie wzięło. Nikt w rodzinie nie choruje, a ta choroba jest okropna. Swędzi, powoduje otarcia, nieprzyjemne odczucie na skórze, ból. Chcę się tego pozbyć jak najszybciej
Łuszczyca co robić
Polecamy lekarzy, zdrowe przepisy, najlepsze diety pudełkowe, witaminy. Podpowiadamy, jak zadbać o zdrowie.
Re: Łuszczyca co robić
Post autor: danutaqwe »
w zeszłym roku miałam coś takiego przez prawie 2 miesiące na dłoniach ,przedramionach, częściowo na szyi miałam czerwone,swędzące plamy. Oczywiście spanikowana smarowałam różnymi specyfikami z maściami sterydowymi włącznie. Nic nie pomagało ,skóra swędziała, pękała,robiły się strupki - to było straszne .W końcu natrafiłam na dobrą opinie o a cudownej maśći konopnej z olejem konopnym 24% Retter . Kupiłam z nie za dużym antuzjazmem ale maść była nie droga wiec nie miałam nic do stracenia a opini dobrych sporo poźniej znalazłam o tym produkcie zakupiłam tą oryginalną z hologrameem .... na tej stronce konopiafarmacja.pl Cud-po kilku dniach nie było śladu po paskudztwie. zadziwiające że tak mi pomogła tą maśc każdemu polecem bo jest rewelecyjna
Re: Łuszczyca co robić
Post autor: torbacze »
Z łuszczycą na pewno trzeba iść do specjalisty dermatologa i to jak najszybciej. Prywatnie się dostaniesz zapewne od razu. Te https://zdrowie.pzu.pl/ placówki mają dobrą opiekę jak takiej szukasz. Wiem to bo moja córka się tam u nich leczyła i chwaliła.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi