zalety stawiania baniek
Polecamy lekarzy, zdrowe przepisy, najlepsze diety pudełkowe, witaminy. Podpowiadamy, jak zadbać o zdrowie.
- Milobad
zalety stawiania baniek
Witam forumowicze, jak się macie? Słuchajcie, potrzebne mi od was informacje na temat stawiania baniek. Wiem, że to metoda na leczenie przeziębienia na przykład, bo o tym już każdy chyba słyszał. Co możecie powiedzieć mi o tym więcej? Planuję się wybrać z uwagi na moje problemy zdrowotne, ale chcę mieć pewność, że warto. Opowiedzcie o swoich doświadczeniach
Re: zalety stawiania baniek
Post autor: weronika9839 »
Właśnie nie ukrywam, że coś takiego mnie od jakiegoś czasu zastanawia, ale obawiam, że coś takiego boli, ale chętnie dowiem się jakie są Wasze odczucia.
__
Zbiornik BUFOROWY PSS
__
Zbiornik BUFOROWY PSS
Post autor: ami8933 »
Zastanawiam się właśnie, czy coś takiego jest odpowiednie i czy warto takie bańki stawiać, czy macie w tym temacie jakieś konkretne opinie?
__
Gabinet masażu w Bydgoszczy
__
Gabinet masażu w Bydgoszczy
Post autor: majka898 »
Widzę, że właśnie calkiem sporo osób decyduje się na takie zabiegi, a mnie zastanawia ich skuteczność. Czy możecie coś więcej w tym temacie mi powiedzieć?
__
szafki łazienkowe nowoczesne
__
szafki łazienkowe nowoczesne
Post autor: ai8988 »
Widzę właśnie, że całkiem sporo osób na te bańki się decyduje, więc mam wrażenie, że to ciekawa propozycja, jesli chcemy poprawić swoje zdrowie.
__
zarządzanie budynkiem
__
zarządzanie budynkiem
Post autor: weri90900 »
Widzę, że ostatnio coraz częściej wiele osób stawia bański, ale ja akurat do tej metody nie jestem za bardzo przekonana. Może powiecie coś więcej na ten temat?
__
kredki rysunkowe
__
kredki rysunkowe
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda