salon piercingu Warszawa Centrum
Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
- ilonaryc
salon piercingu Warszawa Centrum
Cześć i czołem Moi drodzy czy jest tu na forum ktoś z Warszawy, kto tak jak ja lubuje się w piercingu i mógłby się podzielić namiarem na sprawdzony salon ? Zależy mi na wizycie u kogoś, kto ma już doświadczenie, dba o higienę i bezpieczeństwo pracy itd. Bardzo dziękuje za góry za pomoc
- torana
Re: salon piercingu Warszawa Centrum
ja jestem z Warszawy piercingu co prawda nie robię ( mam tylko kolczyki w uszach - standard) ale z tego co wiem to w studiu gdzie robię tatuaże ( jah love tattoo) jest dziewczyna, która ogarnia te tematy zobacz sobie na ich profilu na fb, tam pewnie znajdziesz więcej info
- dzessi
potwierdzam - tu chodzi o Anię Ja robiłam sobie u niej tunele, kolczyk w języku i pępku super sympatyczna a przy tym dokładna i precyzyjna dziewczyna. Zabiegi są w zasadzie bezbolesne, zawsze informuje o tym jakie zachować srodki bezpieczenstwa, jak wygląda proces gojenia itd.
co otworzyć na osiedlu
co otworzyć na osiedlu
- ilonaryc
dzięki bardzo dziewczyny Namiar już zapisany, na pewno poczytam wiecej i jak skonczy się to wszystko co się dzieje teraz to na pewno zapiszę się na wizytę a jak u nich z dbałością o sterylizację itd?
- dzessi
dbają o to mega także nie masz się co martwić. Wiadomo, ze każdemu zalezy na tym by ten zabieg był jak najbardziej bezpieczny także tu bez obaw daj znać jak już będziesz po, jestem ciekawa Twoich wrażeń
- ilonaryc
dzięki raz jeszcze za pomoc i opinie już się zdecydowałam, nawet kontaktowałam się z recepcją online i wstępnie już wiem co i jak czekam teraz tylko na wyznaczenie terminu wizyty i do dzieła
Post autor: tyśka »
Byłam u Ani na początku września super osoba, przekłucie języka zrobione perfekcyjnie, bardzo sprawnie i bezboleśnie. Regeneracja też całkiem całkiem myślę teraz o nostrialu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi