prywatny dom seniora w Łodzi

Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
Awatar użytkownika
Kochan-61

prywatny dom seniora w Łodzi

Post autor: Kochan-61 »

Cześć wszystkim! Potrzebuję prywatnego domu seniora w Łodzi dla mojej ukochanej babci. Chcemy zapewnić jej godną opiekę i bezpieczeństwo, dlatego zwracamy się do Was z prośbą o pomoc.
Przeglądając różne oferty, natknąłem się na prywatny dom opieki Familia i muszę przyznać, że bardzo mnie zainteresował. Zdaje się, że moja babcia będzie miała zapewnioną profesjonalną opiekę medyczną oraz ciepłą atmosferę. Macie propozycje jakichś innych placówek tego typu? Chętnie skorzystam z pomocy, dziękuję ;)
Lenika

Re: prywatny dom seniora w Łodzi

Post autor: Lenika »

Takich ośrodków dla seniorów jest sporo ale pamiętajcie, że nie jest to jedyne rozwiązanie. Zawsze można sie też zdecydować na zatrudnienie prywatnej opiekunki. Dobrych specjalistów znajdziecie na pewno w firmie Symeon https://facebook.com/symeonopieka/. Od lat świadczą w Polsce usługi opiekuńcze i pielęgnacyjne, wymiar opieki jest zawsze dostosowany do indywidualnych potrzeb pacjenta.
ODPOWIEDZ