Prace wysokościowe Warszawa - komu zlecić ?
Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
- ilonaryc
Prace wysokościowe Warszawa - komu zlecić ?
Może ktoś z Was ma namiary na sprawdzone firmy alpinistyczne z Warszawy ? Mam do zlecenia kilka prac na wysokościach i szukam specjalistów z doświadczeniem, sprzętem i wolnymi terminami w najbliższych miesiącach Kojarzycie takie ekipy? Z góry dzięki za namiar
- ilonaryc
Re: Prace wysokościowe Warszawa - komu zlecić ?
tak, mniej więcej o to mi chodzi jeszcze w gre wchodziłaby renowacja dachu i elewacji ale to już bardziej na wiosnę. Teraz przed świetami chciałabym też zawiesić kilka większych dekoracji na górze a jednak sama tego nie zrobię a czemu pytasz? masz kogoś sprawdzonego ?
huśtawka ogrodowa z technorattanu
huśtawka ogrodowa z technorattanu
- ilonaryc
a wzajemnie dziękuje juz się z nimi kontaktowałam i jesteśmy umówieni na wiosnę te prace, które planuje im zlecić wymagają jednak odpowiedniej pogody. no ale wole poczekać jeśli to ma pomoc i zagwarantowac najlepszy efekt raz jeszcze dzieki!
- AnnnaW
Może warto samemu za to się zabrać, zależy też wszystko od tego co to za konkretnie praca oczywiście. Można w sumie wynająć specjalny sprzęt do takich prac, nawet i urządzenia takie jak podnośniki. W firmie Gizo https://gizo.pl/maszyny/genie-gs1932/sprzedaz/ znalazłam takie maszyny na sprzedaż, także i na wynajem. Może przemyślisz i taką opcję? Mają oni całkiem sporo swoich oddziałów w różnych większych miastach w Polsce, więc pewnie nie będzie problemu z załatwieniem czegoś do takich prac niezależnie skąd jesteś.
swieca irydowa 2t
swieca irydowa 2t
- sylviaa
ilonaryc no to super tak to juz jest, ze do takich prac na zewnątrz warunki pogodowe też muszą być odpowiednie to jak nie zapomnisz to daj już po jak tam Twoje wrażenia
- dzessi
też kiedyś korzystałam z usług firmy Rope Expert i namiar sobie zapisałam bo jestem bardzo zadowolona z jakości ich pracy, solidna i porządna firma a i ceny ich usług są jak na Warszawę mega konkurencyjne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi