plastyka i korekta powiek
Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
- augustyna
plastyka i korekta powiek
Hej kochani! Od dłuższego czasu zmagam się z opadającymi powiekami górnymi, które sprawiają, że wyglądam na zmęczoną i starszą. Nie jest to tylko kwestia estetyczna, ale również utrudnia mi codzienne funkcjonowanie. Przeczytałam już wiele artykułów na temat blefaroplastyki powiek górnych i zdecydowanie jest to dla mnie najlepsze rozwiązanie. Czy macie dla mnie jakieś wskazówki, jak znaleźć lekarza, albo jakiekolwiek inne? Będę wdzięczna
Re: plastyka i korekta powiek
Post autor: Gość »
Jak najbardziej warto pomyslec o takim zabiegu jak https://www.naturamed.pl/plexr-nieopera ... oplastyka/ bo tak jak mowisz, wplywa to nie tylko na estetyke twarzy, ale tez powoduje realne problemy z polem widzenia. W klinice dobieraja odpowiednio rodzaj zabiegu podczas konsultacji i dzieki temu osiagaja idealny efekt
Re: plastyka i korekta powiek
Post autor: jaminka »
Zabieg blefaroplastyki to temat, który często pojawia się w rozmowach o medycynie estetycznej. Moja przyjaciółka ostatnio miała blefaroplastykę w Łodzi i była bardzo zadowolona z efektów. Mówiła, że lekarze bardzo się nią opiekowali i wszystko przebiegło sprawnie. Teraz wygląda znacznie młodziej i bardziej promiennie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi