Nowoczesne wykończenia wnętrz
Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
- Jarmila_93
Nowoczesne wykończenia wnętrz
Post autor: Jarmila_93 »
Cześć! Jestem ogromną fanką nowoczesnych wykończeń i aranżacji wnętrz. Jakiś czas temu postanowiłam zainwestować w sufit napinany, a realizację zlecić firmie nowoczesnyefekt.pl. Sądzicie, że to dobry wybór, jeśli chodzi o wykonawcę usługi?
- Slawa1998
Re: Nowoczesne wykończenia wnętrz
Jak najbardziej. Firma Efekt specjalizuje się w ozdobnych sufitach, a mnie najbardziej podoba się ich sufit wyspowy i sama planuję zlecić im wykonanie go w mojej kuchni. Na pewno będzie pasować, już się nie mogę doczekać
phenome rejuvenating line minimizer
phenome rejuvenating line minimizer
- Sami
- Kontakt:
Na pewno też wyprawka szkolna Gliwice będzie potrzebna dla dziecka i warto na takie akcesoria też zerknąć w sieci. Jest ich bardzo dużo.
ckpwaw.pl
Post autor: mirę »
U nas wykończeniem wnętrz domu zajęła się firma BRUKARSTWO Piotr Wachowiak z Jastrzębca https://www.brukarstwo-wachowski.pl/oferta/wykonczenia. Mogę o nich mówić jedynie w superlatywach. Maja korzystna ofertę, opłacalną, atrakcyjne ceny, a przy tym świetnych fachowców, którzy są kompetentni i rzetelni. Wszystkie prace wykonali szczegółowo, porządnie, w terminie, spisali się doskonale i serdecznie ich polecam.
Post autor: koleś »
Dziś można powiedzieć, że wszystko jest poplątane. W nowoczesnych aranżacjach często wykorzystywane są na przykład płytki z cegły , a to przecież nie jest wcale takie nowe. Można powiedzieć, że to, co kiedyś było i co się zakrywało, dziś jest ozdobą domów i salonów. Tak to właśnie, kochani, wygląda i inaczej na to nie można spojrzeć.
Post autor: AntoniŻ »
A co z wykończeniem zewnętrznym ? z jakich firma korzystaliście ? bo ja własnie zaczynam działać na zewnątrz z kostką brukowa i zamówiłem firmę https://phumabud.pl/kontakt, która ułoży mi nowa kostkę. Wcześniej mieliśmy na posesji płyty chodnikowe, który wyglądały jednym słowem nieestetycznie.
pip oświęcim
pip oświęcim
Post autor: orsoł2 »
Przydatna stronka! Sama teraz nie urządzam żadnego wnętrza (nie licząc wiatrołapu!!), ale zawsze warto wiedzieć co i jak w trawie piszczy!Jarmila_93 pisze: ↑10 lis 2020, 3:29 Cześć! Jestem ogromną fanką nowoczesnych wykończeń i aranżacji wnętrz. Jakiś czas temu postanowiłam zainwestować w sufit napinany, a realizację zlecić firmie nowoczesnyefekt.pl. Sądzicie, że to dobry wybór, jeśli chodzi o wykonawcę usługi?
Post autor: eaś »
W sumie ile osób, tyle opinii, ale jak dla mnie, to dobrze będzie przede wszystkim usprawnić wygląd własnego domu. Stąd sprawdzam takie rzeczy jak cegła na ścianie w salonie . Mi się to podoba i wydaje mi się, że wiele osób ma podobne podejście. Co wy na to? Można w ten sposób zaaranżować jakoś ciekawie dom?
Post autor: węturia »
Każdy pod pojęciem nowoczesne wnętrze rozumie co innego. I właśnie dlatego mam kilka pytać. Jaka kolorystyka wnętrza jest teraz modna? Bardzo w kolorach, czy szaro-biały? Myślałam, żeby w salonie postawić mur z cegły. Co sądzicie? Czy mogłabym wtedy nazwać swoje mieszkanie nowoczesnym?
Post autor: Goliat »
Wykorzystanie materiałów z recyklingu do produkcji akcesoriów wnętrzarskich i ogrodowych to krok w stronę zrównoważonego rozwoju. Na stronie https://multyhome.eu/ dostępne są różnorodne produkty, które powstają z surowców wtórnych, oferując przy tym wysoką jakość i estetyczny wygląd. Takie podejście pozwala na zmniejszenie negatywnego wpływu na środowisko, jednocześnie spełniając oczekiwania dotyczące stylowego wyposażenia. To doskonała opcja dla osób poszukujących ekologicznych rozwiązań do swojego domu lub ogrodu.
Post autor: żabaa »
26 Zdecydowanie aranżowanie łazienki - to niezłe wyzwanie... Ale wszystko da się ogarnąć... Według mnie warto czytać poradnik, typu https://www.bednarpianos.pl/2024/09/meb ... -lazienki/ - bo w nich można znaleźć już wiele pomocnych porad. Także zerkajcie w takie też miejsca...
Post autor: maniakalna »
Szukając solidnych mebli, trafiłam na szynaka meble i naprawdę warto się nimi zainteresować. Dębowe meble wyglądają elegancko i są bardzo trwałe – idealnie pasują do każdego wnętrza.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi