Hotel przy plaży
Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
- Bromir-84
Hotel przy plaży
Witam serdecznie. Udało wam się kiedykolwiek zarezerwować pokój w hotelu przy plaży? Ja tym razem upolowałem tani pensjonat Krynica Morska i myślę, że będzie to odpowiednie rozwiązanie na wakacje z rodziną. Krótki odpoczynek przyda się każdemu z nas. Jak wy spędziliście swój urlop? Chyba że wszystko jeszcze przed wami?
- lena
Re: Hotel przy plaży
Wygląda całkiem nieźle, daj znać jak udał się pobyt
My też planujemy urlop nad morzem. Natomiast to czego jestem pewna, to fakt że zdecydujemy się na wynajem samochodów Kraków Obliczyliśmy z mężem wszystkie koszta i okazuje się, że taki wynajem jest najbardziej oplacalny.

Re: Hotel przy plaży
Post autor: Kinguśka »
W przypadku wakacji w Polsce nigdy nie byłam w hotelu centralnie obok plaży, albo trzeba było jechać samochodem np. z Rozewia do Chłapowa, albo po prostu spacerem się przejść dłuższy dystans, co było dla mnie problematyczne. W końcu powiedziałam dość i wybrałam się na wakacje do Hiszpanii w terminie last minute. Na stronie https://wakacjenatenerife.pl/wakacje-na ... st-minute/ wynajęłam apartament i zgodnie z opisem mieścił się obok plaży. Samych atrakcji na Teneryfie jest sporo, zwiedziłam kilka miejsc, plaże są piękne i woda przede wszystkim czysta. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że w Polsce nawet promienie słoneczne są mniej efektywne niż w innych krajach - brązową opaleniznę miałam już po czterech dniach. Też tak macie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi