Gdzie szukać lokalu na sprzedaż?
Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
- Mirod_70
Gdzie szukać lokalu na sprzedaż?
Witam serdecznie. W najbliższym czasie mam w planie wreszcie znaleźć odpowiedni lokal pod siedzibę mojej firmy we Wrocławiu lub okolicach. Nie jestem jednak pewny, gdzie powinienem szukać ogłoszeń. Myślałem nawet o skorzystaniu z usług pośredników z Do-Expert. Jak sądzicie, warto?
- Samantra
Re: Gdzie szukać lokalu na sprzedaż?
Według mnie lokale usługowe na sprzedaż to dość obszerny temat, co znaczy, że ogłoszeń jest dużo i czasem trudno się w nich połapać. Pomoc agentów nieruchomości znacznie ułatwi choćby załatwianie formalności, więc moim zdaniem powinieneś zgłosić się do Do-Expert. Poleca ich wielu klientów.
Re: Gdzie szukać lokalu na sprzedaż?
Post autor: Piotruś »
Może warto rozeznać się tez z rynkiem pierwotnym, z inwestycjami deweloperskimi które są dla osób prywatnych? Ze swojej strony mogę polecić dewelopera INKOM, którego inwestycje są na najwyższym poziomie. We Wrocławiu to czołowy deweloper, stawiający na jakość i zadowolenie klienta. Pozostawiam Ci adres do inkom: https://inkomsa.pl/
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi