Drzwi specjalnego przeznaczenia
Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
- petroniusz
Drzwi specjalnego przeznaczenia
Post autor: petroniusz »
Cześć. Potrzebuję zamówić porządne drzwi akustyczne, a dowiedziałem się, że ich produkcją zajmuje się między innymi Zakład Stolarski Fizia. Słyszeliście o nim? Możecie polecić? Koniecznie dajcie znać!
- liwia75
Re: Drzwi specjalnego przeznaczenia
Ja w zakładzie Fizia zamawiałam drzwi przeciwpożarowe. Właściwie to nie spodziewałam się tak wysokiej jakości. Wiedziałam, że będę porządne, bo o firmie słyszałam dużo dobrego. Serdecznie polecam, bo to świetny producent.
Post autor: jaś »
drzwi internorm - to był mój wybór zarówno do biura które znajduje się na parterze gdy bardzo ważne było dla mnie by okna były szczególnie solidne jak i do mojego prywatnego domu gdzie kupowałem drzwi wejściowe z tej marki. Sprawdźcie sobie ofertę online
Post autor: Bączek »
Najczęściej takie elementy montujemy w specjalnych pomieszczeniach i ja jeszcze myślę, że bym dodał wysokiej jakości wycieraczki zewnętrzne https://www.alumatex.pl/produkty/wycier ... ewnetrzne/ które na pewno będą niezbędne. W końcu każdy z nas zapewne lubi jak jest czysto i muszę przyznać, że ja akurat chwalę sobie takie rozwiązanie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi