Znacie Riko Qubus ?
Miejsce na przeróżne tematy, dyskusje i porady.
- torana
Re: Znacie Riko Qubus ?
Ja mam model Qubus Gold bo jak na niego spojrzałam to wiedziałam że to ten. Korzysta się z niego łatwo, obsługa również ie sprawia problemów. Jeździ płynnie i lekko, nie stawia oporw w czasie jazdy.
- sylviaa
Tego modelu nie znam ale znam Molla i to co mogę o nim powiedzieć to to, że jest to znakomity wózek głęboki. Bo Molla jest bez wersji spacerowej , jak dla mnie bomba bo właśnie na takim wózku mi zależąło.
- kropka
Znam ten wózek bo zanim wybrałam x-landera chyba do wszystkich wózków się przymierzyłam , lubię sprawdzić zawsze kilka możliwości zanim się zdecyduję coś kupić i tak też było tym razem, wybrałam najlepszy
- kamelia
Tez bralismy go pod uwagę. Ale ostatecznie w sklepie przekonalismy sie do tego https://silvercross.pl/produkt/silver-c ... l-edition/ głównie z racji tego, ze jest polecany rodzinkom, które lubią chodzić po różnych terenach. W tym wózku mozna dwa pierwsze koła wymienić na jedno trekkingowe, nie ma więc problemu z przemieszczaniem sie nawet po szlakach górskich
- zołzaa
Wózek Riko Qubus znam tylko z obrazka Ale znam za to dokładnie wózek Riko Basic i powiem wam że to super wzek. Wygodny, prosty w obsłudze i posiadający wyposażenie ( funkcja bujania, przepinane siedzisko ) które zapewnia wygodę i bezpieczeństwo maluchowi w czasie jazdy.
- sylviaa
o to super dzessi jestem pewna, ze będziesz z niego zadowolona. na rynku wciąż pojawiają się nowe modele i firmy ale jednak te wozki z RIKO trzymają poziom i niczym nie odbiegają od tych znacznie droższych
- marta6768
Z doświadczenia wiem, że wózki marki Riko są dobre, więc jeśli Tobie najbardziej podoba się Qubus, to warto go kupić. Ja już od kilku dobrych miesięcy używam Riko Nesa z dużą, wygodną gondolą. Niebawem zamierzamy przesiąść się na spacerówkę tej marki. Jestem pewna, że wózek będzie służyć nam do końca, bo ma wysokie siedzisko.
- Janiuk
Bardzo duży wybór wózków dziecięcych znajdziecie tutaj - https://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieci ... -spacerowe Zarówno jeśli chodzi o spacerówki jak i wózki 3w1, wózki z bazą czy bez. U nich asortyment jest bardzo szeroki. Pod kątem finansowym też każdy dopasuje wózek do siebie.
Post autor: żabka »
Ja mam Riko Side i bardzo sobie chwalę ten wózek! Długo nie wiedziałam jaki wózek dla córki wybrać i w końcu Pani w sklepie poleciła nam Riko. Przetestowaliśmy kilka modeli i zdecydowaliśmy się na model Side. Jest mega! Bardzo lekki, łatwo się go prowadzi, dziecko ma dużo miejsca i wózek łatwo się składa.
Post autor: julćia »
Wózki Riko są według mnie najlepsze. Zarówno pod względem ceny jak i jakości. My zdecydowaliśmy się na Riko Nesa
Post autor: Róża »
Powiem szczerze, że wahałam się między tym wózkiem a Riko Basic i ostatecznie wybrałam klasykę - Riko Basic. Ma duże, pompowane koła, świetną amortyzację baaardzo atrakcyjną cenę i super wygląd. W praktyce sprawdza się naprawdę super, prowadzi się lekko i jest zwrotny. Z nim nawet najbardziej wyboiste tereny nie są mi straszne,
- pinezka
A mi się bardzo te wózki podobają, ale wybrałam x-landera bo zależało mi na wózku który będzie funkcjonalny, ładny i nadawał się na nieco trudniejszy teren bo mieszkam na wsi a tu drogi są raczej słabe
Post autor: łucja521 »
Jedno jest pewne - warto jest wybrać jakikolwiek model wózka tej marki. Firma Riko wyróżnia się nie tylko jakością wykonania, ale też dobrymi, bezpiecznymi materiałami i rozsądnymi cenami. Ja jestem posiadaczką Riko Basic Sport i naprawdę warto wybrać właśnie jego
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi