wybór odpowiednich okularów
Miejsce na przeróżne tematy, dyskusje i porady.
- Wiktoryna_95
wybór odpowiednich okularów
Post autor: Wiktoryna_95 »
Cześć kochani! Być może ktoś już wcześniej zadał podobne pytanie, ale ja też jestem obecnie w potrzebie. Czy moglibyście mi doradzić, jak dobrać okulary? Czy są jakieś wskazówki, o których powinnam pamiętać? Być może macie nieco większą wiedzę niż ja, i faktycznie doradzicie mi coś sensownego. W każdym razie byłabym bardzo wdzięczna, bo to jednak trudne
Re: wybór odpowiednich okularów
Post autor: mistycznaa »
Ja jestem sprawdzoną marką, jeśli chodzi o powierzone mi zadania, bo umiem robić wiele rzeczy, a dodatkowo dbam o to, by jednak moi bliscy nie byli zawiedzeni. Obawiam się jednak wielu spraw i nie mam decyzyjności odnośnie samej siebie. I teraz muszę odwiedzić sklep z okularami , a nie mam kompletnie na siebie pomysłu. Jak to więc zrobić ?
Re: wybór odpowiednich okularów
Post autor: kamilla3993 »
Okulary przede wszystkim powinniśmy dobierać do rysów twarzy oraz do oprawy naszych oczu, jeśli stawiamy np. na jakieś odważniejsze kolory. Ja lubię sprawdzone marki, jeśli chodzi o okulary, dlatego bardzo spodobała mi się oferta na stronie https://e-luxoptyk.pl/pl/c/Okulary-kore ... -Mikli/230 . Można dobrać u nich fajne modele.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi