Czy jak jeździcie na ryby, to od razu obrabiacie te ryby na miejscu? Czy noże nie sa na Waszym wyposażeniu i nie macie do tego warunków na łowisku? Dopiero od niedawna zainteresowało mnie wędkowanie, póki co łowiłam tylko na jeziorze z brzegu i to w miejscu gdzie miałam całe zaplecze. Ale jakby tak pojechać gdzieś zupełnie na dziko, to nie wiem jak przechować te złowione ryby żeby się nie męczyły.
acryl putz rg21
Wędkarstwo
Miejsce na przeróżne tematy, dyskusje i porady.
Re: Wędkarstwo
Post autor: monira »
odzież wędkarska jest istotną częścią ekwipunku każdego wędkarza. Pomaga chronić przed żywiołami, zapewnia wygodę i gwarantuje, że masz odpowiedni sprzęt do pracy. Poszukaj lekkich, oddychających tkanin i wybierz elementy, które dobrze pasują, ale nie są zbyt restrykcyjne. Pamiętaj, aby zawsze ubierać się warstwowo, aby zachować ciepło i ochronę.
Post autor: Ashon33 »
Wędka spławikowa - https://wielkaryba.pl/wedki-splawikowe to instrument, który pozwala na połączenie techniki z instynktem wędkarza. To uczucie, gdy czujesz pierwsze drgania i wiesz, że masz coś na końcu wędki, jest niezwykle ekscytujące i satysfakcjonujące. To hobby, które naprawdę wciąga i dostarcza wiele radości z każdej udanej wędkarskiej wyprawy.
Post autor: kotek »
W tym sklepie https://www.sonarsklep.pl/silniki-torqeedo-c-2_35.html można znaleźć silniki Torqeedo, które wyróżniają się zaawansowaną technologią i ekologicznym podejściem. Strona kategorii silników Torqeedo oferuje szeroki wybór modeli, ich szczegółowe opisy oraz informacje o wydajności i funkcjach. Silniki Torqeedo są chwalone za swoją efektywność energetyczną, cichą pracę oraz nowoczesne rozwiązania, co czyni je doskonałym wyborem dla świadomych ekologicznie klientów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi