Najsmaczniejsze wypieki w Krakowie
Miejsce na przeróżne tematy, dyskusje i porady.
- ciechosław69
Najsmaczniejsze wypieki w Krakowie
Post autor: ciechosław69 »
Witam! Należę do grona osób, które nie potrafi odmówić sobie czegoś słodkiego do kawy, stąd moje pytanie. Gdzie waszym zdaniem w Krakowie można dostać najsmaczniejsze wypieki? Słyszałem, że Cukiernia Blecharzy jest warta odwiedzenia. Zgadzacie się?
- Augustyn1968
Re: Najsmaczniejsze wypieki w Krakowie
Post autor: Augustyn1968 »
W 100% się zgadzam. W Cukierni Blecharzy jadłem najlepsze ciasteczka deserowe w Krakowie. Mają też świetne ciasta domowe no i oczywiście torty okolicznościowe, które wyglądają imponująco. Serdecznie polecam!
- Tola
A czego używacie do dekoracji wypieków, które przygotowujecie samodzielnie? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej https://jawo2008.pl/334-zloto-jadalne-23-karat-02g.html 23-karatowe złoto jadalne, którego można użyć do takiej dekoracji. Co o tym sądzicie? Mieliście do czynienia z takim produktem?
nakładanie prezerwatywy film
nakładanie prezerwatywy film
- Marcellus
U nas w piekarni postawiliśmy tez na tego typu piece - https://qgast.pl/kategoria/piece/piece- ... no-parowe/ i był to strzał w dziesiątkę. Sprawdzają się doskonale i dzięki nim wypieki smakują o wiele lepiej niż wcześniej. Przekłada się to też oczywiście na ilość naszych klientów
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi