dobry lekarz protetyk Trójmieście
Miejsce na przeróżne tematy, dyskusje i porady.
- sylviaa
dobry lekarz protetyk Trójmieście
Witajcie Czy zechcecie podzielić się namiarem na sprawdzonego lekarza protetyka z Trójmiasta z konkretnie z Gdyni ? Nie interesują mnie namiary na lekarzy w innych miastach bo z tego co się domyślam, czeka mnie dłuższe leczenie i nie wyobrażam sobie by do takiego lekarza dojeżdzać po kilkadziesiąt km na przykład z góry dzięki!
- torana
Re: dobry lekarz protetyk Trójmieście
spokojnie, Trójmiasto jest dośc duże ja mogę dać Ci namiar na rewelacyjnego protetyka, przyjmującego w klinice Platinum Dent w Gdyni. Byłam u niego na konsultacji jakieś pół roku temu i od tej pory spotykamy się regularnie bo też robię dość rozległe leczenie.
lampy rtęciowe cena
lampy rtęciowe cena
- sylviaa
ooo adres by mi nawet pasował, dzięki! W takim razie nie zostaje mi nic innego jak umowic sie na konsultacje zaraz po nowym roku i sprawdzić co i jak. A jak cenowo to wygląda?torana pisze: ↑13 gru 2019, 10:13 spokojnie, Trójmiasto jest dośc duże ja mogę dać Ci namiar na rewelacyjnego protetyka, przyjmującego w klinice Platinum Dent w Gdyni. Byłam u niego na konsultacji jakieś pół roku temu i od tej pory spotykamy się regularnie bo też robię dość rozległe leczenie.
- torana
no wiesz co protetyka zawsze jest droższa niż np stomatologia zachowawcza ale pewnie się z tym liczysz. tak czy siak uważam , ze ceny mają bardzo okej, na pewno nic przesadzonego. kurat w przypadku mostów, koronek itd to najwazniejsza jest jakość bo jednak to rozwiązania na długie lata
- maja
Hej, hej, myślę, że w pewnym sensie mogę Ci pomóc. Wiem, że lekarze stomatolodzy w Dental Pro w Gdynii Pogórzu zajmują się właśnie implantami zębowymi, a proteza to w jakiś sposób implant przecież. Powinniście się najpierw tam wybrać na rekonesans zębowy, a potem oni już kogoś doradzą. A może sami podejmą się wykonania protezy. Pomyśl o tym.
- sylviaa
nie no jednak implant a proteza zębowa to zupełnie coś innego jest poza tym koszta jeśli chodzi o to pierwsze rozwiązanie są nieporównywalnie większe bo często dochodzi jeszcze potrzeba nadbudowy kości. Także dzięki a jeśli chodzi o platinum dent to jestem już zapisana na konsultacje w połowie przyszłego tygodnia Dam znać po jak było
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi