dobry gabinet weterynaryjny w Warszawie
Miejsce na przeróżne tematy, dyskusje i porady.
- sylviaa
dobry gabinet weterynaryjny w Warszawie
Hej wszystkim. Mam dziś pytanie przede wszystkim do mieszkańców stolicy. Czy moglibyście podzielić się namiarami na sprawdzone gabinety weterynaryjne w Warszawie ? Od niedawna mam w domu psa ze schroniska i wydaje mi się, ze ma jakieś poważniejsze problemy ze stawami. Szukam naprawdę dobrych specjalistów, którzy go dobrze zdiagnozują. Help!
- ilonaryc
Re: dobry gabinet weterynaryjny w Warszawie
Może popytaj wśród znajomych ? jak akurat z wawy nie jestem i mogłabym Ci dać namiar na dobrego lekarza ale to północna częśc kraju wiec bardzo daleko. Ale myślę, ze i w Warszawie nie brakuje dobrych ortopedów. zdrowka dla psiaka!
- dzessi
no pewnie! Mało tego, oni mają na miejscu swój szpital gdzie przeprowadzają operacje jak np wszczepianie implantów itd. Lekarze z duzym doświadczeniem, na pewno wam pomogą.Duzym plusem jest też fakt, że klinika jest czynna 7 dni w tygodniu przez całą dobę.
- sylviaa
dzięki dzessi za namiar i polecenie. Byliśmy już u nich jakoś w połowie grudnia i rzeczywiście warto! Wysoki poziom leczenia, sympatyczni lekarze. Na pewno będę do nich wracac 

- dzessi
no to fakt, taka poczta pantoflowa działa najlepiej
ja też jestem spokojna bo wiem , że jak cokolwiek się dzieje to mogę tam podjechać w każdej chwili i na pewno nie odeślą mnie z kwitkiem.

- sylviaa
haha dokładnie, teraz takie fora jak to to taka poczta pantoflowa troche hahadzessi pisze: ↑30 sty 2020, 14:15 no to fakt, taka poczta pantoflowa działa najlepiejja też jestem spokojna bo wiem , że jak cokolwiek się dzieje to mogę tam podjechać w każdej chwili i na pewno nie odeślą mnie z kwitkiem.

- dzessi
nic dodać, nic ująć
ja wybieram się do nich w przyszłym tygodniu na szczepienie z psiakiem no i trzeba już coś pomyśleć o ochronie przed kleszczami bo podobno się już pojawiły...

- torana
i ja trafiłam z moim psem do vet4pet. sytuacja była dość kryzysowa bo było trzeba na biegu zrobić zdjęcie rtg klatki piersiowej. nie odprawiono nas z kwitkiem, wręcz przeciwnie, dostaliśmy szybką i skuteczną pomoc. rewelka 

- torana
dopóki nie pojawia się własnie taka kryzysowa sytuacja to człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak ważne jest mieć własnie pod ręka namiar na takich fachowców. U nas skonczylo sie dobrze ale nie mam pewności czy tak by było gdybyśmy trafili do kogoś innego. Także mega wdzięczna jestem im za pomoc 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi