Biżuteria z aniołkami
Miejsce na przeróżne tematy, dyskusje i porady.
- Bolesława-73
Biżuteria z aniołkami
Post autor: Bolesława-73 »
Witajcie! Szukam prezentu dla mojej chrześnicy, która jest wielką fanką aniołków. Pomyślałam o jakiejś biżuterii z przywieszką z aniołkiem, ale jak do tej pory nie trafiłam na nic ciekawego. Czy możecie polecić mi jakiś sklep internetowy, z tego typu asortymentem?
- Dalia1978
Re: Biżuteria z aniołkami
Spokojnie mogę Tobie polecić sklep internetowy anioly.eu - ostatnio miałam podobny problem, jak Twój i na szczęście trafiłam na ich stronę. Mają tam nie tylko biżuterie, ale również wszelkiego rodzaju figurki i inne przedmioty z tym motywem. Śmiało mogę polecić!
- Marcellus
Szeroki wybór bardzo ładnej biżuterii złotej oraz srebrnej można znaleźć również na stronie https://szuchman-gold.pl/. Polecam tam zajrzeć jeśli szukacie czegoś sprawdzonego - ceny są bardzo atrakcyjne no i jest w czym wybierać. Zamawiałem od nich wiele rzeczy i nigdy się nie zawiodłem.
Post autor: EMILIAŁ »
Polecam poszukać na ekokarat.pl. Jakiś czasu widziałam na ich stronie naszyjnik z aniołkiem.Bolesława-73 pisze: ↑05 gru 2020, 6:40 Witajcie! Szukam prezentu dla mojej chrześnicy, która jest wielką fanką aniołków. Pomyślałam o jakiejś biżuterii z przywieszką z aniołkiem, ale jak do tej pory nie trafiłam na nic ciekawego. Czy możecie polecić mi jakiś sklep internetowy, z tego typu asortymentem?
leczenie grypy czosnkiem
Post autor: prałka »
Jeśli chodzi o bransoletki bff to według mnie, to idealny pomysł na prezent dla swojej siostry lub przyjaciółki. To bardzo symboliczny upominek, który na pewno będzie dobrze odebrany Zgodzicie się ze mną? Ja sama podarowałam taką bransoletkę swojej mamie i była bardzo zadowolona.
Post autor: Róża »
My z przyjaciółką mamy bransoletki Pandora i zawieszki dla przyjaciółek, które kupiłyśmy na stronie https://ekokarat.pl/pandora/charms . Myślę, że to dużo lepsze rozwiązanie, bo ta biżuteria jest bardzo dobrej jakości, elegancja i wygodna.prałka pisze: ↑27 kwie 2021, 22:04 Jeśli chodzi o bransoletki bff to według mnie, to idealny pomysł na prezent dla swojej siostry lub przyjaciółki. To bardzo symboliczny upominek, który na pewno będzie dobrze odebrany Zgodzicie się ze mną? Ja sama podarowałam taką bransoletkę swojej mamie i była bardzo zadowolona.
pies najwierniejszy przyjaciel człowieka
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy