pozew zbiorowy - warto?

Radzimy, dzielimy się zagwozdkami, pytaniami, opiniami.
Awatar użytkownika
Faustyna-92

pozew zbiorowy - warto?

Post autor: Faustyna-92 »

Cześć wszystkim! Jestem tu po raz pierwszy i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam pewien problem i szukam rozwiązania. Chodzi o pozew zbiorowy Amber Gold. Wiem, że to temat, który wzbudza wiele emocji, ale jestem przekonana, że razem możemy znaleźć odpowiedź na pytanie, czy warto walczyć o swoje prawa w ten sposób. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć odpowiednie informacje i podjąć właściwą decyzję. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wsparcie! 😊
Sermentolek

Re: pozew zbiorowy - warto?

Post autor: Sermentolek »

Mam pytanie – czy ktoś z Was kiedyś rozważał pozew zbiorowy związany z zakupami na Black Friday? W zeszłym roku, i niestety już teraz, zdarzyło się kilka sytuacji, gdzie promocje okazały się "naciągane". Czasem sklepy podnoszą ceny przed Black Friday, by potem tylko obniżyć je do poziomu regularnej ceny, lub sprzedają produkty w mocno ograniczonej ilości, mimo obiecywanych zniżek. Myślę, że pozew zbiorowy mógłby być rozwiązaniem, jeśli zbierze się więcej osób, które mają podobne doświadczenia i chcą zgłosić to jako nieuczciwą praktykę. Może ktoś już próbował czegoś podobnego? Jakie są Wasze opinie i doświadczenia?
ODPOWIEDZ