hej hej drogie mamusie i tatusiowie czy ktos z Was ma wózek axo ? zastanawiam się nad zakupem, wizualnie podoba mi się pod każdym względem no ale jednak nie wygląd jest najważniejszy ;p
To chodzi o ten wózek z Cavoe ? to jakaś nowość na rynku nie? bo ja też powoli się rozglądam za czymś dla synka, który przyjdzie na świat w grudniu. czy to wózki z gondolą czy same spacerówki ?
po pierwsze to wózek pod kątem funkcjonalnym jest tak samo fajny jak jego wygląd co do wyboru to sama decydujesz czy kupujez wózek w wersji spacerowej czy dokupujesz gondolę. Axo będzie dobry także dla dzieci od urodzenia, siedzisko rokzłada sie na płasko itd. Generalnie dla mnie wózek kapitalny, mamy go od 2 miesięcy
wiśka pisze: ↑28 paź 2020, 17:08
po pierwsze to wózek pod kątem funkcjonalnym jest tak samo fajny jak jego wygląd co do wyboru to sama decydujesz czy kupujez wózek w wersji spacerowej czy dokupujesz gondolę. Axo będzie dobry także dla dzieci od urodzenia, siedzisko rokzłada sie na płasko itd. Generalnie dla mnie wózek kapitalny, mamy go od 2 miesięcy
ooo super, fajnie, ze piszesz co mozesz powiedziec na temat amortyzacji ?
niezawodna serio ten wozek daje rade nie tylko po chodniku ( bo to raczej oczyswisyte) ale też po łące, w lesie, po żwirówce. Ma mocne koła z całorocznym bieżnikiem, na wszystkich 4 jest amortyzacja. Ogólnie ja często prowadzę go dosłownie jedną ręką
Ani axo, ani cavoe nic mi niestety nie mówią.
My wybieraliśmy pomiędzy Bugaboo a Joie. Na https://www.3kiwi.pl/ mają sporo modeli obu tych marek, w całkiem rozsądnych cenach. Ostatecznie na spacerówce tego drugiego producenta: Litetrax 4 V2 Coal. Póki co sprawuje się bez najmniejszego zarzutu, a kosztował mniej niż 1000 zł. Wprawdzie symbolicznie mniej, ale zawsze
Cavoe to marka a Axo to jeden z modeli wózków tej firmy - to tak informacyjnie aaa dziewczyny! zamowiłm axo w sklepie internetowym, czekam teraz cierpliwie na dostawę
My tak samo zrobiliśmy, a x-lander też ma świetne, modne i ładne wózki w średniej cenie. Nie namawiam żeby kupować tych najtańszych bo wiadomo, coś za coś, w tych tanich są gorsze materiały. Uważam że x-lander jest idealny, nie za drogi a do tego ładny i solidny
Zdecydowanie to wózek, na który warto się zdecydować. Jest solidny i nadaje się na każdy teren, a do tego dobrze się prowadzi, jest lekki i zwrotny. Właśnie dlatego wybrałam właśnie jego. Przekonał mnie do siebie też tym, że jest tak komfortowy i bezpieczny dla dziecka.
Wózek mam już kilka miesięcy i mogę szczerze przyznać że mocno mnie zaskoczył. Jest lepszy niż przypuszczałam, a przy tym naprawdę zgrabniutki więc nie trudno znaleźć dla niego miejsce w bagażniku, piwnicy czy mieszkaniu. Spacery, podróże i zakupy z nim są serio przyjemne.
Axo to super wózek. Sama wybrałam właśnie ten wózek i jestem naprawdę z niego zadowolona. Dobry na każdy teren, a nawet w podróże, bo jest lekki i zajmuje mało miejsca. Widać, że dziecko siedzi w nim stabilnie i zdecydowanie jest mu wygodnie, więc polecam.
To doskonały wybór, który sprawdzi się dobrze zarówno na wsi jak i w mieście. Wózek ma dobrą amortyzację, jest lekki i łatwo się składa. Po złożeniu zajmuje mało miejsca, więc łatwo wpakujesz go do przeciętnego bagażnika. Ja jestem bardzo zachwycona tym wózkiem.
Te wózki wyglądają na całkiem niezłe, ni widziałam ich nigdzie na żywo i być może dlatego kupiłam po prostu pewniaka. Jeśli chcesz kupić wózek taki jak mój to zajrzyj sobie do tego https://x-lander.com/ producenta, tu masz sporo różnych modeli wózków i możesz je nie tylko obejrzeć, porównać i wypytać o wszystko na livechacie ale też zamówić do domu na próbę
Moim zdaniem to super wybór. Ja bardzo jestem zadowolona z tego modelu. Najbardziej imponuje mi tym, że naprawdę w każdym terenie daje sobie radę. Bardzo też podoba mi się w nim to, że ma duży, pojemny kosz na zakupy. Co do jakości wykonania też nie mogę się przyczepić