smart kid belt zamiast fotelika?
To miejsce na Twoje opinie na każdy temat. Daj znać, co myślisz!
- kłapouchy
smart kid belt zamiast fotelika?
Witam. Chciałabym sięgnąć waszej opinii na temat stosowania pasów Smart kid belt https://smartkidbelt.com/pl/ gdyż słyszałam już od kilku osób, że to bardzo ciekawe rozwiązanie gdy dziecko wyrośnie z fotelika. Niby piszą że są one w pełni bezpieczne i przeszły wszystkie testy bezpieczeństwa, ale mimo to ciągle się nad nimi zastanawiam. Korci mnie wypróbowanie ich chociażby ze względu na fakt iż zajmują znacznie mniej miejsca niż te foteliki.
- komiczka
Re: smart kid belt zamiast fotelika?
Swietna opcja. Tez dlugo ja rozwazalismy ale maz dokladnie sprawdzil wszystkie badania testy i atesty i okazuje sie ze w wiekszosci wypadaja lepiej niz foteliki
widac, ze konkurencja goni hejtem bo obroty im spadaja

- Nala88
Super opcja dla fotelika właśnie
W sensie jako alternatywa dla niego. Ja zanim w ogóle zakupiłam te pasy to najpierw spojrzałam sobie na filmy, które prezentowali na swoim profilu no.... przekonali mnie
Apotem jeszcze bardziej po zakupie i tym jak niektórzy próbują manipulować - blog z fotelikami osiemgwiazdek. Ciągną dziecko za nogi, ze niby nurkuje:/

- irytek
a widzieliscie te badania https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ ? wreszcie okazuje sie czemu producenci fotelikow tak ukrywali wyniki testow..A dlaczego nie wprowadzić jasnego prawa nakazującego pokazywanie wyników testów dla wszystkich producentów ? mialo by to sens co nie ?
Post autor: kóźka »
tez mamy te pasy, to super wygodne rozwiazanie zwlaszcza jak masz troje dzieci i male auto, syn ma juz 13 lat i spokojnie moze w nich jezdzicNala88 pisze: ↑20 sty 2020, 18:23 Super opcja dla fotelika właśnieW sensie jako alternatywa dla niego. Ja zanim w ogóle zakupiłam te pasy to najpierw spojrzałam sobie na filmy, które prezentowali na swoim profilu no.... przekonali mnie
Apotem jeszcze bardziej po zakupie i tym jak niektórzy próbują manipulować - blog z fotelikami osiemgwiazdek. Ciągną dziecko za nogi, ze niby nurkuje:/
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi