Paznokcie
Jesteś na bieżąco z trendami? Szukasz inspiracji na stylizacje, polskich producentów odzieży albo pomysłów na nieszablonowe rozwiązania modowe? Dołącz do nas!
Re: Paznokcie
Post autor: marta67684 »
Powiedzcie mi, jak u Was ze stosowaniem odżywek do paznokci? Macie jakieś sprawdzone? Ja podpowiem, że dla mnie numerem jeden jest odżywka od Eveline 8w1 Total Action. Dużo o niej słyszalam, ale jakoś nigdy nie wierzyłam, że faktycznie może tak działać. Pozytywnie się zaskoczyłam.Storia pisze: ↑17 paź 2021, 23:17 Mam takie pytanie, dotyczące manicure hybrydowego (ale właściwie i każdego innego też). Czym się kierujecie, jeśli chodzi o wybór stylizacji? Jakie kolory wybieracie najczęściej? Dobieracie je też do pory roku, która aktualnie panuje? Kierujecie się modą?
Re: Paznokcie
Post autor: Moniczka245 »
Warto również zwrócić uwagę na wydajność Victoria Vynn Mega Base. Dzięki swojej gęstej konsystencji, już niewielka ilość produktu wystarcza, aby pokryć całą powierzchnię paznokcia. To sprawia, że jedna buteleczka bazy wystarcza na wiele aplikacji, co jest niezwykle ekonomiczne. Dla stylistek paznokci, które pracują na co dzień z dużą liczbą klientek, jest to aspekt, który pozwala na znaczną oszczędność, nie tracąc przy tym na jakości wykonywanych stylizacji.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi