Espadryle
Jesteś na bieżąco z trendami? Szukasz inspiracji na stylizacje, polskich producentów odzieży albo pomysłów na nieszablonowe rozwiązania modowe? Dołącz do nas!
- Tola
- kappa
Re: Espadryle
Potwierdzam, są wygodne. Ja zamówiłam swoją parę na https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie- ... e-777.html i jestem z nich bardzo zadowolona. Czy są w modzie czy nie dla mnie to idealne buty na ten okres. Polecam jeśli ktoś jeszcze sobie nie kupił takiej pary
- narka02
Jakoś nigdy nie przepadałam za espadrylami. Nie podoba mi się ten rodzaj buta. To już wolałabym kupić sobie Śniegowce damskie , chociaż też średnio za nimi przepadam. To akurat wina mojej mamy, bo kiedyś na siłę musiałam w takich bucikach chodzić. Chociaż teraz to i nawet bardzo ładne takie obuwie dostaniemy, jak dobrze poszukamy.
- oetadam
Witam! Kinga, klej TADAM® z łatwością poradzi sobie ze sklejeniem espadryli. To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Jest idealny do naprawy butów sportowych.Kinga pisze: ↑13 lut 2020, 0:03 Mam pytanie z nieco innej beczki - czy ktoś z Was sprawdzał może jak sprawdza się klej Tadam do klejenia espadryli? Wiosna już coraz bliżej
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Witam! Kinga, aby zabezpieczyć klej Tadam przed wyschnięciem należy we właściwy sposób oczyścić dozownik po jego użyciu. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.Kinga pisze: ↑28 lut 2020, 17:13 A czy jeśli nie zużyję całego opakowania kleju, będę w stanie za jakiś czas użyć go ponownie?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- kłapouchy
Nie powiem bo to całkiem fajne buty, ale ja mam jakiegoś pecha i buty rozkleiły mi się. I nie miałam żadnego kleju w domu więc musiałam jakiś kupić. Przy okazji znalazłam taki klej epoksydowy tutaj https://ataszek.pl/89-kleje-epoksydowe który oczywiście musiałam zamówić. Bo co jak co ale taki klej do wszystkiego warto jet mieć w domu. Czy Wy też tak macie, że wolicie się zabezpieczyć na zapas?
- ryzowa
Gdzie ten klej da się kupić? Nie mam żadnego leroy merlin blisko a tylko tam znalazłam dostępny przez neta...oetadam pisze: ↑05 mar 2020, 18:08Witam! Kinga, aby zabezpieczyć klej Tadam przed wyschnięciem należy we właściwy sposób oczyścić dozownik po jego użyciu. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.Kinga pisze: ↑28 lut 2020, 17:13 A czy jeśli nie zużyję całego opakowania kleju, będę w stanie za jakiś czas użyć go ponownie?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Witam! Ryzowa, klej TADAM® możesz z łatwością kupić m.in. w kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych. Można go także zakupić w internecie.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- Sami
- Kontakt:
Na pewno duże skórzane plecaki także się przydadzą na wycieczki. Można je znaleźć w sieci.
ckpwaw.pl
- Sami
- Kontakt:
Wyjątkowe buty, ale również plecak szkolny dla dziewczynki w Polkowicach uda się kupić online. Zawsze taki się nam przyda.
ckpwaw.pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy