recepta elektroniczna
Opinie o lekach, suplementach i sposobach leczenia dolegliwości. Polecamy apteki i sklepy medyczne.
- Kinga
Re: recepta elektroniczna
Póki co rzadko chodzę do lekarza (na szczęście!) sama nie miałam okazji jeszcze korzystać, ale z tego co wiem, w aptece DOZ bez problemu zrealizują, przechodzę obok w drodze do pracy i mają wielką naklejkę na drzwiach z informacją, o możliwości realizacji
UWAGA!! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG
UWAGA!! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG
- dalixa
dzięki, właśnie wczoraj wykupowałam w DOZ taką receptę, chyba to już będzie standard w aptekach. Mąż był zaskoczony, nie wiecie jak to jest z receptami dzieci? Chyba nie można im założyć konta e-pacjenta?
- maja
E-recepta to taka drukowana? To taką już w mojej przychodni doktor wystawia, realizowałam ostatnio. Tylko na środki na potencję nie dostałam, bo nic dobrego w aptekach nie ma. I będę musiała szukać w sieci, ale to na pewno w Eroptece znajdę coś dobrego. Mam taką nadzieję przynajmniej.
- Epika
odpisy nie stanowią rzdnego problemu. Po prostu tak jak przy papierowej recepcie
reishi zarodniki cena
reishi zarodniki cena
- jolpaa
Maja w normalnej aptece znajdziesz dobre środki na potencję mój mężczyzna kilka razy wspomagal się tabletkami maxon active, sa niezastąpione przy zaburzeniach erekcji, wystarczy wziąć na około pól godziny przed stosunkiem.
Wróć do „Lekarstwa, suplementy”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy