jakie suplementy przyjmować ?
jakie suplementy przyjmować ?
Post autor: Olguśka »
Re: jakie suplementy przyjmować ?
Post autor: węzka »
Post autor: izkaduś »
tak, wiem o czym mówisz ja robię kuracje łączone tego preparaty na włosy, skórę i paznokcie i kolagenu. efekty wow! mnóstwo nowych baby hair, lepsza skóra, mocniejsze paznokcie. Naprawdę fajne, wydajne i skuteczne produkty.Olguśka pisze: ↑28 cze 2021, 8:27 dzięki dziewczyny za informacje. w weekend na spokojnie przejrzałam sobie ich ofertę i rzeczywiście u nich mozna kupić wszystko i zwykle witaminy i jakieś preparaty. cenowo nawet fajnie to wygląda. spodobały mi się te preparaty w płynie np na wzmocnienie włosów. kojarzycie je ?
Post autor: PatrycjąS123 »
Post autor: orsoł2 »
Własnie odnowiłam karnet na siłownię:)PatrycjąS123 pisze: ↑30 cze 2021, 8:50 Ja polecam suplementy z tej strony https://natural.pl/ od Natural Pharmaceuticals. Generalnie jak zaczęłam swoją przygodę z aktywnością fizyczną to błędem jaki zrobiłam to właśnie brak suplementacji, więc super, że o tym myślisz. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z ich produktów, czuje się świetnie i uważam, że moje niedobory są w całkowicie uzupełnione
Chętnie skorzystam, bo rozumiem, że raczej naturalne suplementy można tu nabyć?
Post autor: dośkaw »
O dzięki bardzo za informację, w takim razie miałam nosa :)zamówiłam już sobie 2 buteleczki, kilka dni temu zaczęłam kurację. Dam znać za jakiś czas jak efektyizkaduś pisze: ↑28 cze 2021, 9:54tak, wiem o czym mówisz ja robię kuracje łączone tego preparaty na włosy, skórę i paznokcie i kolagenu. efekty wow! mnóstwo nowych baby hair, lepsza skóra, mocniejsze paznokcie. Naprawdę fajne, wydajne i skuteczne produkty.Olguśka pisze: ↑28 cze 2021, 8:27 dzięki dziewczyny za informacje. w weekend na spokojnie przejrzałam sobie ich ofertę i rzeczywiście u nich mozna kupić wszystko i zwykle witaminy i jakieś preparaty. cenowo nawet fajnie to wygląda. spodobały mi się te preparaty w płynie np na wzmocnienie włosów. kojarzycie je ?
Olguśka pisze: ↑28 lip 2021, 14:30O dzięki bardzo za informację, w takim razie miałam nosa :)zamówiłam już sobie 2 buteleczki, kilka dni temu zaczęłam kurację. Dam znać za jakiś czas jak efektyizkaduś pisze: ↑28 cze 2021, 9:54tak, wiem o czym mówisz ja robię kuracje łączone tego preparaty na włosy, skórę i paznokcie i kolagenu. efekty wow! mnóstwo nowych baby hair, lepsza skóra, mocniejsze paznokcie. Naprawdę fajne, wydajne i skuteczne produkty.Olguśka pisze: ↑28 cze 2021, 8:27 dzięki dziewczyny za informacje. w weekend na spokojnie przejrzałam sobie ich ofertę i rzeczywiście u nich mozna kupić wszystko i zwykle witaminy i jakieś preparaty. cenowo nawet fajnie to wygląda. spodobały mi się te preparaty w płynie np na wzmocnienie włosów. kojarzycie je ?
koniecznie daj znać jak efekty i jak idzie kuracja najważniejsza jest regularność przyjmowania, najszybciej zobaczysz różnicę gdy będziesz pilnować tego by suplementować się codziennie
tak tak wiem juz się doinformowałam w tej kwestii ja to często jestem w gorącej wodzie kąpana ale tym razem jestem zdeterminowana i póki co trrzymam się dzielnie ani jednej dawki nie pominełamizkaduś pisze: ↑30 sie 2021, 15:46Olguśka pisze: ↑28 lip 2021, 14:30O dzięki bardzo za informację, w takim razie miałam nosa :)zamówiłam już sobie 2 buteleczki, kilka dni temu zaczęłam kurację. Dam znać za jakiś czas jak efektyizkaduś pisze: ↑28 cze 2021, 9:54
tak, wiem o czym mówisz ja robię kuracje łączone tego preparaty na włosy, skórę i paznokcie i kolagenu. efekty wow! mnóstwo nowych baby hair, lepsza skóra, mocniejsze paznokcie. Naprawdę fajne, wydajne i skuteczne produkty.
koniecznie daj znać jak efekty i jak idzie kuracja najważniejsza jest regularność przyjmowania, najszybciej zobaczysz różnicę gdy będziesz pilnować tego by suplementować się codziennie
Post autor: kraśko »
Post autor: Żaklina »
Post autor: marzeńka »
Wróć do „Lekarstwa, suplementy”
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze