Zdrowe paznokcie
Dobre rady i opinie o kosmetykach, pielęgnacji, makijażu. Polecamy produkty i marki i ostrzegamy przed tym, co kiepskiej jakości.
- Tymora1994
Zdrowe paznokcie
Post autor: Tymora1994 »
Hej, jeśli chodzicie na manicure hybrydowy to pewnie wiecie, jak źle dobrane lakiery mogą zniszczyć płytkę paznokcia. Ostatnio koleżanka poleciła mi markę https://victoriavynn.com/, która ma w ofercie dobrej jakości lakiery. Przetestowałam i różnica jest ogromna. Paznokcie są zadbane i zdrowe, więc to jak najbardziej bezpieczny produkt
- cebulka
Re: Zdrowe paznokcie
ja to z natury mam słabe paznokcie i mnie to ratuje biotyna oraz odzywki z Eveline - nie ma lepszych na rynku. Ostatnio znalazłam nową z diamentowym pyłem i drobinkami złota, taka wersja mini. Szybko wzmacnia paznokcie a przy tym bardzo stylowo prezentuje się na paznokciach przez te drobinki teraz siedzą w domu to warto zadbać własnie o takie rzeczy
- magnolka
to ja polecę odzywkę z Eveline 10w1 nadająca kolor French Manicure dla mnie bomba! Jak to odzywka z Eveline to oczywiście działa, ale ten kolor jest przepiekny paznokcie wyglądają naprawdę elegancko
- dzessi
pewnie, zę nasza codzienna ma ogromny wpływ na stan naszych paznokci ( tak samo jak włosów czy skóry). Uważam jednak, ze warto wspomagać się też odżywkami, takimi jak np Diament z EVELINE ( moja ulubiona). to dowód na to, ze skuteczna kuracja wcale nie musi być droga
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi