Gdzie można kupić dobrej jakości tupet?
Zabiegi, produkty, usługi. Polecamy salony kosmetyczne, fryzjerów, kliniki piękna. Opowiadamy o ulubionych perfumach, sprawdzonych maseczkach i przyborach kosmetycznych.
Gdzie można kupić dobrej jakości tupet?
Post autor: malaga »
Cześć, mój szwagier ma duże problemy związane z wypadaniem włosów - wręcz łysieje. Doszedł do wniosku, że to najwyższa pora pomyśleć o tupecie. Zachęcam go do tego, ale chcę mu pomóc w znalezieniu tego idealnego. Czy ktoś z was może coś polecić? Jaka firma się tym zajmuje?
Re: Gdzie można kupić dobrej jakości tupet?
Post autor: Mirek »
Dobry pomysł! Szczerze miałem kiedyś podobny problem. Długo nie mogłem się przekonać do tupetu, aż w końcu postawiłem wszystko na jedną kartę. Nie wiem, czy już masz upatrzoną firmę, ale mogę tylko podpowiedzieć, że doskonale wyglądają te, które są zrobione z włosów naturalnych.
Mirek, dzięki za ten głos! Nie mam jeszcze nic upatrzonego. Gdzie kupowałeś swój? Cieżko coś znaleźć, bo w necie jest tego naprawdę sporo. Nie chcę mu polecić niczego, czego nie znam, albo ktoś mi nie poleci.
Ja akurat kupowałem na https://peruka.pl/. Najpierw jednak odwiedziłem salon w Krakowie i tam wszystko fajnie mi wytłumaczyli. Masz jakieś salony w pobliżu? Pracują tam naprawdę wykwalifikowani specjaliści. Doradziliby, co sprawdzi się najlepiej. A później możesz ewentualnie zamówić w necie. Moim zdaniem to wygodna opcja
Post autor: sonny »
Niedawno też szukałem czegoś takiego. Odwiedziłem najpierw salon w Siedlcach, tutaj: https://www.peruka.pl/webpage/peruki-siedlce.html. A potem, tak jak pan wyżej, zamówiłem online. Tupet ma fajną jakość. Jak ktoś mnie dopiero poznaje, to nie zauważa, że to nie są moje naturalne włosy. Jest naprawdę dobrze zrobiony.
Okej, dzięki za info panowie. W necie faktycznie wszystko wygląda mega porządnie. Mam nadzieję, że w realu też. W takim razie jutro chyba mam wycieczkę do salonu.
Daj koniecznie znać, czy byliście w salonie. Jestem ciekawy, czy finalnie się zdecydujecie. Myślę, że to dobra inwestycja, no ale osoba, która będzie to nosić musi być przekonana w 100%
tak, szwagier popatrzył Już jest na tyle spokojny, że zrobi zamówienie na https://peruka.pl. W ogóle bardzo fajni ludzie tam pracują i świetnie mu doradzili.
O, to dobra wiadomość;) Na pewno będzie zadowolony. Jak się przyzwyczai, to nie będzie się chciał z nim rozstać. No i +100 do pewności siebie. Powodzenia!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi