Remonty łazienek

Byłeś w podróży i możesz polecić hotel, w którym dane Ci było spędzić noc? Podziel się swoimi doświadczeniami, opowiedz o plusach i minusach, kosztach, standardzie i jakości obsługi.
Ulenka

Remonty łazienek

Post autor: Ulenka »

Jako, że czeka nas teraz taki nieco bardziej martwy okres jeśli chodzi o turystykę (przynajmniej w naszym regionie), planuję zrobić remont wszystkich łazienek w naszym pensjonacie. Jeśli jesteście zaznajomieni w temacie, to dajcie proszę znać, gdzie mogę kupić tanie płytki łazienkowe? Wpadła mi w oko oferta Cerdesign, znacie ich?
Awatar użytkownika
gotowy

Re: Remonty łazienek

Post autor: gotowy »

Tanie nie znaczy dobre, nie jestem za tym aby sugerować się tylko ceną bo i drogie elementy wyposażenia mogą okazać się słabej jakości, nie mniej polecam patrzeć na opinie i na trwałość produktów. I tak w dobrej cenie a z górnej półki baterie do łazienki znajdziecie w sklepie https://sklep.sotbe.com/ . To autoryzowany sklep producenta Sotbe, polska marka co dla mnie jest istotne. Mają duży wybór baterii z niezbędnymi akcesoriami montażowymi.
eryniss

Re: Remonty łazienek

Post autor: eryniss »

Czy możecie mi powiedzieć, jak powinny wyglądać Waszym zdaniem dobrze wykonane schody drewniane wewnętrzne , które cechuje solidność? Mamy właśnie w tym względzie ekipę i oni coś się przymierzają, ale my chcemy wiedzieć, jak możemy ich sprawdzać ogólnie.
ODPOWIEDZ