Cześć wszystkim! Jestem mamą dwuletniej córeczki, która od jakiegoś czasu boryka się z alergiami. Chcę jak najszybciej znaleźć rozwiązanie tego problemu, dlatego zwracam się do Was z pytaniem: gdzie z dzieckiem najlepiej udać się do alergologa?
Zależy mi na tym, aby znaleźć specjalistę, który będzie miał doświadczenie w leczeniu alergii u dzieci i będzie potrafił odpowiednio zdiagnozować i leczyć moją córkę. Czy możecie polecić mi jakieś sprawdzone miejsce lub lekarza?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje i wsparcie. Trzymajcie kciuki!
gdzie z dzieckiem do alergologa?
Chcesz podzielić się opinią o lekarzu, wizycie w przychodni czy obsłudze w poradni? Polecamy najlepszych specjalistów i ekspertów w swojej dziedzinie.
- Idosława-99
- ludwika1986
Re: gdzie z dzieckiem do alergologa?
Post autor: ludwika1986 »
Hej, miło, że dołączyłaś
Ja mogę od siebie polecić alergologa dla dzieci w Rybniku, który mnie i mojemu dziecku bardzo pomógł. Jeśli chcesz szukać konkretnych poradni, to na pewno zwracaj uwagę na opinie o nich. W ten sposób dowiesz się, jaki specjalista jest najbardziej polecany wśród rodziców i pacjentów. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę zdrowia!
Ja mogę od siebie polecić alergologa dla dzieci w Rybniku, który mnie i mojemu dziecku bardzo pomógł. Jeśli chcesz szukać konkretnych poradni, to na pewno zwracaj uwagę na opinie o nich. W ten sposób dowiesz się, jaki specjalista jest najbardziej polecany wśród rodziców i pacjentów. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę zdrowia!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi