Drogie perfumy?
Dobre rady i opinie o kosmetykach, pielęgnacji, makijażu. Polecamy produkty i marki i ostrzegamy przed tym, co kiepskiej jakości.
- Tessa1983
Drogie perfumy?
Co myślicie o kupowaniu drogich perfum? Mam na myśli przede wszystkim oryginalne markowe perfumy. Według mnie mimo wyższej ceny znacznie bardziej opłaca się wybierać takie właśnie zapachy. Wystarczy wziąć pod uwagę fakt, że dłużej się utrzymują. Też to zauważyliście?
Re: Drogie perfumy?
Post autor: baska »
Ja uwazam, ze jesli ktos lubi to czemu nie? sama szukam jakiegos ladnego zapachu dla mamy z okazji jej urodzinTessa1983 pisze: ↑23 wrz 2021, 2:56 Co myślicie o kupowaniu drogich perfum? Mam na myśli przede wszystkim oryginalne markowe perfumy. Według mnie mimo wyższej ceny znacznie bardziej opłaca się wybierać takie właśnie zapachy. Wystarczy wziąć pod uwagę fakt, że dłużej się utrzymują. Też to zauważyliście?
- bajla
Ja uwazam, ze jak najbardziej fajna opcja, ale trzeba znac czyjes gusta zeby wiedziec, jaki lubi zapach itp albo ewentualnie dac karte podarunkowa do jakiejs fajnej drogeriibaska pisze: ↑06 paź 2021, 20:51Ja uwazam, ze jesli ktos lubi to czemu nie? sama szukam jakiegos ladnego zapachu dla mamy z okazji jej urodzinTessa1983 pisze: ↑23 wrz 2021, 2:56 Co myślicie o kupowaniu drogich perfum? Mam na myśli przede wszystkim oryginalne markowe perfumy. Według mnie mimo wyższej ceny znacznie bardziej opłaca się wybierać takie właśnie zapachy. Wystarczy wziąć pod uwagę fakt, że dłużej się utrzymują. Też to zauważyliście?
Post autor: baska »
Z tą kartą podarunkową super opcja faktycznie wygodnie i bezpiecznie :d a gdzie mozna taka karte kupic?bajla pisze: ↑13 paź 2021, 21:01Ja uwazam, ze jak najbardziej fajna opcja, ale trzeba znac czyjes gusta zeby wiedziec, jaki lubi zapach itp albo ewentualnie dac karte podarunkowa do jakiejs fajnej drogeriibaska pisze: ↑06 paź 2021, 20:51Ja uwazam, ze jesli ktos lubi to czemu nie? sama szukam jakiegos ladnego zapachu dla mamy z okazji jej urodzinTessa1983 pisze: ↑23 wrz 2021, 2:56 Co myślicie o kupowaniu drogich perfum? Mam na myśli przede wszystkim oryginalne markowe perfumy. Według mnie mimo wyższej ceny znacznie bardziej opłaca się wybierać takie właśnie zapachy. Wystarczy wziąć pod uwagę fakt, że dłużej się utrzymują. Też to zauważyliście?
- bajla
Ja ostatnio zamawiałam tutaj https://www.notino.pl/karty-podarunkowe/ zerknij sobie, wybierasz jaka chcesz wartosc, do tego maja fajny wybór wzorówbaska pisze: ↑14 paź 2021, 14:19Z tą kartą podarunkową super opcja faktycznie wygodnie i bezpiecznie :d a gdzie mozna taka karte kupic?bajla pisze: ↑13 paź 2021, 21:01Ja uwazam, ze jak najbardziej fajna opcja, ale trzeba znac czyjes gusta zeby wiedziec, jaki lubi zapach itp albo ewentualnie dac karte podarunkowa do jakiejs fajnej drogeriibaska pisze: ↑06 paź 2021, 20:51
Ja uwazam, ze jesli ktos lubi to czemu nie? sama szukam jakiegos ladnego zapachu dla mamy z okazji jej urodzin
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi