Witam wszystkich serdecznie Poszukuje solidnej, uczciwej i porządnej firmy alpinistycznej w Warszawie. Mam do zlecenia kilka większych prac na wysokościach. Możecie się podzielić jakimiś spreawdzonymi namiarami ? z góry dziękuje
ja jak szukałam ostatnio firmy do mycia okien w wieżowcu biurowym to skontaktowałam się z panem Łukaszem z Rope Expert podjęli się zlecenia, wykonali je w terminie, sprawnie i solidnie. polecam
ojj wiesz co to kwestia mocno indywidualna, najlepiej zadzwon, powiedz czego potrzebujesz i na pewno zaproponują coś sensownego fajni ludzie, mają dobry sprzęt, wiedzę no i bezcenne w tej branży doświadczenie
Bardzo dziękuje za wszystkie informację i pomoc już dzwoniłam, pan Łukasz przedstawił ofertę, będziemy się umawiac na spotkanie jak tylko wrócę z urlopu by dogadać szczegóły. Super
no widzisz mówiłam, ze tak będzie ja też muszę do nich zadzwonić bo musimy zamontować na dachu jakieś zabezpieczenia przeciwko ptakom ( utrapienie z nimi niesamowite). a to chyba powinno załatwić sprawe.
miałam napisać po spotkaniu no to pisze wszystko super, konkretnie, rzeczowo. termin wykonania prac też szybszy niż się spodziewałam także 100% zadowolenia, dzięki raz jeszcze!