Okna od Drutex

Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
marek9002

Okna od Drutex

Post autor: marek9002 »

Przyszedł czas na to, aby wybrać okna do mojego domu. Chcę postawić na klasyczne w tym momencie okna PCV. Słyszałem o firmie Drutex. Myślicie, że będę zadowolony z ich okien?
veri9998

Re: Okna od Drutex

Post autor: veri9998 »

Przyznam szczerze, że okien Drutex nie posiadam, ale mam wiedzę na temat kilku ich modeli. Może powiesz, czego najbardziej od takich okien oczekujesz? Wtedy uda mi się coś podpowiedzieć.
martyna002

Post autor: martyna002 »

Co do oferty firmy Drutex, to trzeba przyznać, że możecie mieć spory problem z doborem odpowiedniego modelu, bo wszystkie są bardzo ciekawe :D Jednak wydaje mi się, że taką dość często wybieraną propozycją jest model Iglo 5, co widzę po różnych opiniach.
Malski

Post autor: Malski »

Ostatnio miałem przyjemność kooperować z firmą Almar Okna Żary przy montażu okien w swoim domu i mogę przyznać, iż jestem bardzo usatysfakcjonowany z ich usług. Nade wszystko zwróciło moją uwagę zawodowe podejście do klienta. Pracownicy firmy wyróżniali się sporą wiedzą, ochoczo odpowiadali na me zapytania jak i również doradzali, jakie rozwiązania będą najlepsze w moim przypadku. Sam montaż przebiegł bardzo sprawnie i terminowo. Ekipa montażowa była solidna, dbali o szczegóły i zostawili porządek po sfinalizowaniu prac, co uważam za spory plus. Okna, które mi zamontowali, są wysokiej jakości – świetnie izolują ciepło i hałas, a ponadto ładnie się prezentują. Ogólnie rzecz biorąc https://www.almarokna.pl/ rekomenduję każdemu, kto szuka rzetelnej firmy zajmującej się nie wyłącznie montażem okien, ale też rolet i bram garażowych.
ODPOWIEDZ