Meble na zamówienie?

Polecenia w dziedzinie usług. Najlepsze kosmetyczki, biura tłumaczeń, firmy sprzątające, fotografowie i wiele innych.
Awatar użytkownika
Miłorad98

Meble na zamówienie?

Post autor: Miłorad98 »

Sądzicie, że w dzisiejszych czasach opłaca się zamawiać meble? Chodzi mi raczej o takie porządniejsze, drewniane. Trafił mi się producent mebli dębowych na wymiar, przejrzałem sobie ofertę i muszę przyznać, że jest naprawdę ciekawa. Zawsze zresztą byłem zwolennikiem właśnie mebli z litego drewna, bo zwyczajnie starczają na dłużej. Jakie są wasze opinie?
kuleczka

Re: Meble na zamówienie?

Post autor: kuleczka »

Na pewno każdą opcję warto sobie przemyśleć, jak chodzi o meble do sypialni, to według mnie tutaj świetnie sprawdzi się firma https://meble-varsovia.pl/k/lozka/kontynentalne/ . Oni ferują przepiękne łóżka i to najróżniejszego rodzaju. Jak chodzi o mnie to planuję wybrać z tych kontynentalnych.
Deysi

Re: Meble na zamówienie?

Post autor: Deysi »

Wiem, że niektóre osoby tak robią i ja nic do nich nie mam, ale prawda jest taka, że dla mnie to już jest lekka przesada i ja na tę chwilę naprawdę w to nie poszła. No, a coś takiego jak meble biurowe używane uważam za profit. Mam nadzieję, że będziecie w tym względzie również sporo wiedzieć i mi coś polecicie. Jestem otwarta na to.
ODPOWIEDZ