szkolenia
Dobre rady i opinie o kosmetykach, pielęgnacji, makijażu. Polecamy produkty i marki i ostrzegamy przed tym, co kiepskiej jakości.
Re: szkolenia
Post autor: alex88 »
A jak oceniacie firmę A/Cademy? Czy ktoś z was robił u nich jakieś kursy? Czy to prawda, że świetnie oni przygotowują z najróżniejszych dziedzin? Właśnie zastanawiam się nad tym czy nie zapisać się do nich na f gazy szkolenia ? Ale zanim to zrobię, to chciałbym poznać wasze opinie na ich temat. Dzięki za pomoc.
Post autor: suzanna »
No trochę to tak - jest tych szkoleń... Uważam, że zawsze się znajdzie dla kogoś coś odpowiedniego. Ja przykładowo zastanawiam się nad tym czy nie zapisać się na szkolenia z wykonywania tatuażu - https://www.provoque.edu.pl/kursy/wrocl ... ny-wroclaw - naprawdę mnie zainteresowały.
Post autor: kamill »
A może kogoś z was interesują też szkolenia klimatyzacja, czy z instalacji pomp ciepła?
Jak tak, to możecie zapoznać się z ofertami ZYMETRIC - tam zdobędziecie wiedzę teoretyczną i praktyczną. .. Słyszałam na ich temat wiele pozytywnych opinii.
Jak tak, to możecie zapoznać się z ofertami ZYMETRIC - tam zdobędziecie wiedzę teoretyczną i praktyczną. .. Słyszałam na ich temat wiele pozytywnych opinii.
Post autor: antek »
Jeżeli poszukujecie kursu, który pozwoli zdobyć zawód ogrodnika z dodatkowym wykształceniem rolniczym, warto zwrócić uwagę na ofertę https://rolnicy-ogrodnicy.pl/ , która łączy wykłady online z zajęciami praktycznymi. Kurs obejmuje praktyki w wybranych gospodarstwach, co zapewnia cenne doświadczenie. Egzamin odbywa się stacjonarnie, co pozwala na zdobycie pełnych kwalifikacji.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi