Produkty do paznokci
Dobre rady i opinie o kosmetykach, pielęgnacji, makijażu. Polecamy produkty i marki i ostrzegamy przed tym, co kiepskiej jakości.
Produkty do paznokci
Post autor: Manitka »
Macie swoja ulubioną markę kosmetyczną, jeśli chodzi o produkty do pielęgnacji dłoni i stylizacji paznokci? Ja od jakiegoś czasu używam tylko produktów z Victoria Vynn, ich lakiery do paznokci, szczególnie te hybrydowe, bo ich używam przede wszystkim, są zdecydowanie najlepszej jakości.
Re: Produkty do paznokci
Post autor: bankamydlana »
Jesli chodzi o produkty do paznokci, to powiem wam, ze ja ostatnimi czasy szukam jakies dobrej, ale takiej naprawde skutecznej odzywki do paznokci,..jakis czas robilam hybrydy, niedawno przestalam i zauwazylam, ze są bardzo zniszczone i chcialabym je jakos odbudowac
- bajla
Miałam swojego czasu podobny problem i pomogło mi serum do paznokci,zdecydowanie jest duza poprawabankamydlana pisze: ↑21 paź 2021, 15:50 Jesli chodzi o produkty do paznokci, to powiem wam, ze ja ostatnimi czasy szukam jakies dobrej, ale takiej naprawde skutecznej odzywki do paznokci,..jakis czas robilam hybrydy, niedawno przestalam i zauwazylam, ze są bardzo zniszczone i chcialabym je jakos odbudowac
Post autor: bankamydlana »
Jakie serum? tez by mi sie takie cos przydalo...bajla pisze: ↑23 paź 2021, 15:24Miałam swojego czasu podobny problem i pomogło mi serum do paznokci,zdecydowanie jest duza poprawabankamydlana pisze: ↑21 paź 2021, 15:50 Jesli chodzi o produkty do paznokci, to powiem wam, ze ja ostatnimi czasy szukam jakies dobrej, ale takiej naprawde skutecznej odzywki do paznokci,..jakis czas robilam hybrydy, niedawno przestalam i zauwazylam, ze są bardzo zniszczone i chcialabym je jakos odbudowac
- bajla
No jesli o mnie chodzi, to mi to odbudowało pieknie paznokcie https://www.notino.pl/opi/natural-nail- ... paznokcie/ warto zastosowac, bo naprawde zdziala cudabankamydlana pisze: ↑25 paź 2021, 13:19Jakie serum? tez by mi sie takie cos przydalo...bajla pisze: ↑23 paź 2021, 15:24Miałam swojego czasu podobny problem i pomogło mi serum do paznokci,zdecydowanie jest duza poprawabankamydlana pisze: ↑21 paź 2021, 15:50 Jesli chodzi o produkty do paznokci, to powiem wam, ze ja ostatnimi czasy szukam jakies dobrej, ale takiej naprawde skutecznej odzywki do paznokci,..jakis czas robilam hybrydy, niedawno przestalam i zauwazylam, ze są bardzo zniszczone i chcialabym je jakos odbudowac
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi