bramy garażowe
To przestrzeń dla wszystkich ciekawych tematów, które Cię interesują i o których chcesz porozmawiać. Sprawdź!
- fryderyka-68
bramy garażowe
Post autor: fryderyka-68 »
Jakie napędy do bram garażowych polecacie? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Co koniecznie trzeba sprawdzić przez zakupem? Macie do polecenia jakąś konkretnę firmę lub model napędu?
Re: bramy garażowe
Post autor: ava »
Nie mam za dużego doświadczenia w tej kwestii, ale jeśli już mam coś wybierać, to dobrego producenta. Myślę, że nawet bardzo dobrego. No i pod tym kątem to zaufam lokalnym firmom. CO DO MNIE to też pompy hydroforowe potrzebne mi są. Fajnie bedzie wiedzieć, co Waszym zdaniem jest okej.fryderyka-68 pisze: ↑14 wrz 2021, 1:01 Jakie napędy do bram garażowych polecacie? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Co koniecznie trzeba sprawdzić przez zakupem? Macie do polecenia jakąś konkretnę firmę lub model napędu?
Post autor: opino »
Cześć, zastanawiam się, jaki stół z imadłem możecie mi polecić. Sama nie wybieram czegoś specjalnie, ale jak wiadomo, to wszystko jest po prostu trudne i nie mogę dobrać odpowiednio. No i liczę, że mi jakoś w tym pomożecie, ot co.
- pinezka
Firma Wiśniowski ma w ofercie takie bramy i to w atrakcyjnej promocji https://www.wisniowski.pl/oferta-specjalna/ , można je doposażyć w rozwiązania smartconnected i otwierać je i zamykać także z dowolnego miejsca za pomocą smartfona
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi