Torba na laptopa
Podążasz za trendami w dziedzinie biżuterii? Szukasz oryginalnych pomysłów na dodatki lub inspiracji, co nosić w tym sezonie? Dołącz do nas.
- Eden
Torba na laptopa
Chciałabym kupić sobie jakąś torbę na laptopa, by bezpiecznie go przewozic. Widziałam tutaj https://www.brytyjka.pl/torby-na-laptopa-cat-31.html kilka ciekawych przykładów, jakie wy macie torby na laptopa
- Derola
Re: Torba na laptopa
Torba także by mi się przydała, ale muszę mieć co w nią spakować
Laptopy MSI bardzo mnie interesują i zastanawiam się, czy wiele osób z nich właśnie korzysta. Podobno świetnie się nadają do grania ze względu na zastosowaną w nich nowoczesną technologię. Muszę jeszcze poprosić znajomego fachowca, żeby mi poradził, ale raczej jeden na Ceneo bym kupiła. Jeśli ktoś z Was z na tą markę sprzętu to czekam na jakiekolwiek info.

- orsoo2
Dziękuję za podpowiedź! Właśnie zmieniłam laptopa (na szczeście zakupy przez internet nie są teraz problemem!) na większego i moja ulubiona torba już nie pasuje!Paola pisze: ↑17 gru 2019, 13:29 Ja kupiłam w ostatnim czasie na allegro solidną torbę na laptopa. Wybór jest ogromny. Ceny zróżnicowane ale za porządną trzeba wydać przynajmniej 140 zł.
- kasia50
Niedawno kupiłam sobie torbę na laptopa żeby móc zabierać go ze sobą . Fajną znalazłam w tym sklepie tutaj https://itnes.pl/ . Jest w kolorze czarnym , przestrzenna z możliwością zawieszenia paskiem na ramię.
Post autor: partyś94 »
U mnie musi być modnaDerola pisze: ↑14 sie 2019, 14:34 Torba także by mi się przydała, ale muszę mieć co w nią spakować[...] bardzo mnie interesują i zastanawiam się, czy wiele osób z nich właśnie korzysta. Podobno świetnie się nadają do grania ze względu na zastosowaną w nich nowoczesną technologię. Muszę jeszcze poprosić znajomego fachowca, żeby mi poradził, ale raczej jeden na Ceneo bym kupiła. Jeśli ktoś z Was z na tą markę sprzętu to czekam na jakiekolwiek info.
___
https://www.51015kids.eu/dziewczynka/parasolki
Post autor: martuś9494 »
Chyba ciężko coś znaleźćDerola pisze: ↑14 sie 2019, 14:34 Torba także by mi się przydała, ale muszę mieć co w nią spakować....] bardzo mnie interesują i zastanawiam się, czy wiele osób z nich właśnie korzysta. Podobno świetnie się nadają do grania ze względu na zastosowaną w nich nowoczesną technologię. Muszę jeszcze poprosić znajomego fachowca, żeby mi poradził, ale raczej jeden na bym kupiła. Jeśli ktoś z Was z na tą markę sprzętu to czekam na jakiekolwiek info.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Lekarstwa, suplementy
- ↳ Lekarze
- ↳ Kosmetyka
- ↳ Moda
- ↳ Sport
- ↳ Zdrowie
- ↳ Firmy
- ↳ Usługi